Foresta Suceava este aproape de a da o lovitură pe piața transferurilor

Fundașul Andrei Vițelaru se antrenează cu Foresta și e aproape de a semna cu formația suceveană. Andrei a evoluat în ultimele 3 sezoane în Liga 1 din Liban, acolo unde a fost un component de bază al echipei sale, Racing Beirut. Pe lângă cele 3 sezoane petrecute în Liban, fundașul originar din Piatra Neamț a mai evoluat de a lungul carierei sale la formații precum Academica Clinceni și Ceahlăul Piatra Neamț. Pentru formația nemțeană a evoluat cea mai mare parte din cariera sa, acolo făcând de altfel și junioratul.

În România, Andrei Vițelaru are un palmares consistent bifând 69 de jocuri în Liga 1, peste 200 de jocuri în Liga a II-a, dar și 3 apariții în Cupa României. Acesta este cotat de către site-ul de specialitate Transfermarkt la 250.000 de euro.

La cei 33 de ani, Andrei Vițelaru este un jucător cu foarte multă experiență în spate și cu siguranță Forestei îi va fi de ajutor venirea sa.

Cu siguranță, acesta ar fi unul dintre cele mai importante transferuri realizate de formația suceveană, care deși va evolua în Liga a III-a, încearcă să aducă jucători cu experiență în Liga I și în Liga a II-a.

Andrei Vițelaru a apărut anul trecut și într-un articol cu jucătorii români care evoluează în diverse țări exotice pe eusunt12.ro.

Puteți citi articolul accesând următorul link:

https://eusunt12.ro/stiri/din-statele-unite-pana-maldive-jucatorii-romani-au-ajuns-cele-mai-indepartate-campionate/

Ca și suporteri nu putem decât să fim bucuroși că pe Areni ajung și astfel de jucători cu o experiență în fotbalul românesc și nu numai. Și nu în ultimul rând, îi urăm lui Andrei ”Bun venit” și îi dorim mult succes alături de clubul sucevean.

Leave a Reply