Turul județului la fotbal | Aproximativ 700 de votanți au decis locația din acest weekend

Febra voturilor s-a încheiat, lupta s-a dat pe ultima sută de metri, iar cele aproximativ 700 de persoane care au votat, au decis locația noastră din acest weekend. Faptul că votanții au fost foarte activi chiar ne-a bucurat, iar spre surprinderea noastră, simpatizanții unor echipe chiar s-au mobilizat în mediul online, astfel că pe departe a fost episodul în care câștigătoarea a fost decisă de persoane din Bacău, Iași sau chiar Galați. O premieră și pentru noi că proiectul a ajuns atât de departe și cu siguranță numărul votanților va crește de la etapă la etapă. Week-end-ul trecut am rămas în Suceava pentru a o vedea pe formația antrenată de Marius Lup, o persoană apreciată în fotbalul sucevean care cu siguranță va face o treabă frumoasă la LPS. Sperăm ca și în acest weekend să avem parte de multe goluri pentru că vom asista la un derby local. Vom revedea o formație pe care sezonul trecut am avut plăcerea să o vedem în câteva rânduri și care ne-a lăsat o impresie frumoasă, fiind vorba aici despre formația lui Bogdan Ailiesei, Viitorul Verești. Însă de această dată nu ne vom îndrepta atenția pe echipa care sezonul trecut a defilat în Liga a V-a ci pe o alta pe care o vizităm în premieră. Formația despre care vorbim am avut ocazia să o vedem o singură dată ca adversară a Vatrei Moldovița, iar acum suntem curioși ce s-a schimbat față de sezonul precedent.
Clasamentul acestui episod arată astfel:

 1. ACS Recolta Fîntînele – 349 de voturi
 2. Juniorul Suceava – 220 de voturi
 3. Progresul Frătăuții Vechi – 57 de voturi
 4. Stejarul Cajvana – 19 voturi
 5. CSO Siretul Dolhasca – 18 voturi
 6. ASA Câmpulung Moldovenesc – 8 voturi
 7. Viitorul Liteni – 2 voturi
 8. Viitorul Verești – 1 vot
 9. Sporting Poieni Solca – 1 vot
 10. Releul Mihoveni – 1 vot
 11. Victoria Vatra Moldoviței – 1 vot

Așadar, duminică, 9 septembrie, de la ora 11:00 ne vedem la Fîntînele pentru a urmări jocul dintre Recolta Fîntînele și Viitorul Verești, un derby al Ligii a IV-a. Totodată suntem curioși ce jucători vor ieși în evidență și cine va fi jucătorul din echipa celor de la Recolta Fîntînele căruia îi vom înmâna mingea oferită de Asociația Județeană de Fotbal.
În final, ținem să le mulțumim următorilor noștri parteneri: Asociația Județeană de Fotbal, NEst TV Channel, GazetaSV.ro, Costi Solovăstru, Nicu Horodenciuc, Ovidiu Munteanu și duminicapetarla.ro.

Articol scris de: Adrian Negru

Leave a Reply