Botoșani II – Şomuz Fălticeni, mâine de la ora 14:00

Şomuz Fălticeni se deplasează în această etapă la Dorohoi unde se va duela cu Botoșani II.

Etapa trecută fălticenenii au fost cât pe ce să învingă una dintre cele mai bune şi în formă echipe ale campionatului și anume Bucovina Rădăuți, într-un meci în care în ciuda condițiilor meteo, cele două echipe au oferit un fotbal frumos celor aproximativ 200 de suporteri prezenți pe Stadionul “Tineretului” din Fălticeni. Chiar dacă echipa din Rădăuți a dominat, băieții lui Dan Dăscălescu şi Iulian Darabă nu s-au dat bătuți și au arătat că pot juca de la egal la egal cu echipele bune ale campionatului, însă pe final Şomuz Fălticeni a fost învinsă printr-un gol marcat în minutul 86 de către veteranul Iulian Ionesi, un fotbalist care a evoluat şi pentru echipa din Fălticeni în urmă cu două sezoane.

Mâine, misiunea Şomuzului nu pare a fi una tocmai ușoară având în vedere faptul că întâlnește o echipa de același nivel şi cu care se află la egalitate de puncte, diferența făcând-o golaverajul. Botoșani II, echipă care în etapa trecută a remizat cu Râmnicu Sărat, a reușit să iasă din zona locurilor retrogradabile, surclasând-o pe Şomuz până pe poziția a 13-a.

Dacă Şomuz Fălticeni va părăsi din nou zona retrogradării sau dacă Botoșani II se va întoarce acolo, se va decide mâine într-un meci programat la ora 14:00 pe Stadionul 1 Mai din Dorohoi.

Sursă foto: Cronica de Fălticeni

Articol scris de: Nicoleta Humă

Leave a Reply