Bucovina Rădăuți – Ceahlăul, Foresta Suceava – Oțelul, Şomuz Fălticeni – Paşcani, astăzi de la ora 15:00

Foresta Suceava, Bucovina Rădăuți și Şomuz Fălticeni vor juca astăzi acasă în etapa cu numărul 9 a Ligii a III-a, Seria I. Arătând o formă mult mai bună acasă decât în deplasare, cele trei echipe speră la câte 3 puncte din aceste meciuri.

Unul dintre cele mai interesante meciuri ale rundei, se anunță a fi cel dintre Foresta Suceava și Oțelul Galați, liderul ligii a III-a. Venită după un egal, Foresta Suceava se pare că nu-şi regăsește şi în deplasare aceeași formă bună ca acasă și nu a reuşit să obțină victoria în meciul de săptămâna trecută cu Sporting Lieşti, meci în care gazdele susțin că au avut mari probleme în ceea ce privește arbitrajul și că au fost nedreptățiți, neprimind penalty-ul pe care cred ei că l-ar fi avut, astfel tabela arătând la final scorul de 0-0. Astăzi, jucând acasă, Foresta Suceava speră să obțină cele 3 puncte și să urce în clasament, în acest moment aflându-se pe poziția a 8-a după ce adversarii lor de săptămâna trecută au reușit să câștige ieri la Roman și să-i ocupe locul Forestei. Misiunea lor nu este deloc simplă, având în vedere faptul ca vor întâlni liderul Oțelul Galați, echipă care este neînvinsă în acest sezon al Ligii a 3-a, reușind să cumuleze până acum 22 de puncte și fiind favorită categoric în acest meci.

Aflată într-o formă excelentă și aflându-se în acest moment pe podium, poziția a 3-a, Bucovina Rădăuți își dorește astăzi o nouă victorie în fața celor de la Ceahlăul Piatra Neamț. Rădăuțenii sunt favoriți în acest meci, nu doar pentru că vor juca acasă, ci și datorită formei pe care au parcurs-o în ultima vreme, având o serie de 3 victorii consecutive și pregătind-o astăzi pe a 4-a. Săptămâna trecută Bucovina Rădăuți a întâlnit Sănătatea Dărăbani, un meci pe care l-a dominat și deşi a avut ocazii după ocazii, a reușit să se impună la limită de scor marcând doar un singur gol care îi poartă numele lui Andrei Cerlincă, fostul jucător al Forestei. Dintre cele 3 echipe sucevene, Bucovina a fost singura care s-a întors acasă cu maximum de puncte, aflându-se in acest moment tot mai aproape de promovare. De cealaltă parte, Ceahlăul vine după o înfrângere dintr-un meci în care a întâlnit una dintre cele mai bune echipe ale Ligii, Gloria Buzău. După acest meci, şansele Bucovinei de a trece pe poziția secundă, sunt foarte mari, însă acest lucru se va întâmpla doar dacă vor obține și de această dată cele 3 puncte și dacă Gloria Buzău va fi învinsă la Râmnicu Sărat.

Nou-promovata Șomuz Fălticeni pare că nu se regăsește în această ligă, nemaireuşind să câştige vreun meci încă din etapa a 3-a, având în acest moment doar 4 puncte. Sâmbăta trecută a întâlnit Ştiința Miroslava meci în care, la fel ca și în cel cu Oțelul, echipa antrenată de Radu Anania dădea speranțe de victorie, însă in ambele meciuri după fluierul final, scorul a fost în favoarea echipei adverse. Astăzi întâlnește echipa aflată la același număr de puncte, CSM Pașcani, care pare să aibă aceleași probleme ca cei de la Fălticeni. Victoria de astăzi este obligatorie dacă Şomuz își dorește să scape de retrogradare, în acest moment aflându-se pe penultima poziție după ce Botoșani II a scăpat de ultimul loc câștigând ieri la Dărăbani.

Toate cele 3 meciuri și vor disputa astăzi cu începere de la ora 15:00.

Programul complet al meciurilor de astăzi din Liga a III-a, Seria I:

  • Foresta Suceava – Oțelul Galați
  • Bucovina Rădăuți – Ceahlăul Piatra Neamț
  • Șomuz Fălticeni – CSM Paşcani
  • Gloria Buzău – Râmnicu Sărat
  • Focșani – Știința Miroslava
  • Târgu Secuiesc – Metalul Buzău

Au mai jucat ieri:

  • Botoşani II – Sănătatea Dărăbani : 6-1
  • CSM Roman – Sporting Lieşti : 1-5

Articol scris de: Nicoleta Humă

Leave a Reply