Bucovina Rădăuți – CSM Focșani, mâine de la ora 14:00

Bucovina Rădăuți își dispută mâine ultimul meci de pe teren propriu din acest an cu echipa celor de la Focșani.

Rădăuțenii s-au înfruntat etapa trecută tot cu o reprezentantă a județului Suceava, Şomuz Fălticeni, într-un meci în care cele două echipe nu au fost deloc avantajate de condițiile meteo, dar în ciuda acestui fapt, au oferit un fotbal plăcut suporterilor prezenți pe Stadionul “Tineretului” din Fălticeni.

În pofida faptului că Bucovina Rădăuți se află peste Şomuz Fălticeni atât în clasament cât și din punct de vedere al nivelului, meciul a avut un scor surprinzător până aproape de finalul partidei, deşi echipa care a dominat a fost cea a Rădăuțiului, fălticenenii fiind mai ofensivi doar în primele 10 minute ale partidei. Dupa o primă repriză în care Cerlincă a ratat un penalty şi în care Stănescu, Ungurianu, Coroamă, Ionesi, Stoian au trecut și ei pe lângă gol, în minutul 87 defensiva Fălticeniului avea să fie învinsă de către unul dintre cei mai buni fotbaliști ai Bucovinei, Iulian Ionesi, care în trecut a evoluat și pentru echipa gazdă, reușind să o facă pe echipa din Rădăuți câștigătoare. Astfel, în urma acestui meci, se află acum pe locul 4 în clasament la 10 puncte distanță de Gloria Buzău, liderul clasamentului.

În etapa a 14-a, echipa antrenată de Dorin Goian și Daniel Bălan, primește vizita Focşaniului, echipă care vine după o înfrângere obținută cu Gloria Buzău.

Cele două echipe, Bucovina Rădăuți şi CSM Focșani, se vor duela mâine, începând cu ora 14:00 pe Stadionul Municipal din Rădăuți.

Sursă foto: Cronica de Fălticeni

Articol scris de: Nicoleta Humă

Leave a Reply