Bucovina Rădăuți – Râmnicu Sărat, astăzi de la ora 14:00

Etapa trecută a pus-o pe Bucovina Rădăuți față în față cu Gloria Buzău, meci în urma căruia, din păcate, triumfătoare a ieșit echipa buzoiană. După un adevărat derby al etapei, care avea ca miză locul 2 în clasament, rădăuțenii au cedat în fața echipei din Buzău pierzând cu scorul de 2-0, golurile fiind marcate de Catana (11′) şi Petre (60′). Echipa antrenată de Daniel Bălan şi Dorin Goian se prezenta neînvinsă de 4 etape, într-o formă fizică excelentă pe stadionul Gloriei, însă de această dată nu a reușit să-şi mai continue seria şi deşi s-a bătut de la egal la egal cu buzoienii şi a încercat în ambele rânduri să revină, având ocazii mari semnate de Vitu, Ungurianu, Ionesi şi Cerlincă, a fost învinsă, coborând 2 locuri în clasament (unul fiind din cauza înfrângerii, iar celălalt din cauza retragerii CSM Roman, Bucovina fiind una dintre echipele cele mai afectate, aflându-se în acest moment pe locul 5 la egalitate de puncte cu Ceahlăul), dar cu toate acestea, echipa îşi păstrează în continuare șansele foarte mari de a promova. În urma acestei înfrângeri, rădăuțenii își încarcă armele şi se pregătesc astăzi să îi învingă pe cei de la Râmnicu Sărat pentru a se apropia din nou de prim-clasatele, Oțelul Galați și Gloria Buzău, cea din urmă fiind lider în acest moment după meciul câștigat ieri.

Echipa de la Râmnicu Sărat vine la rândul ei după o înfrângere în fața celor de la Metalul Buzău și nu ocupă o poziție tocmai confortabilă în clasament, aflându-se pe locul 13 şi sperând să scape de zona retrogradării după meciul cu Rădăuți.

Disputa dintre cele două echipe, Bucovina Rădăuți şi Râmnicu Sărat, se va da astăzi începând cu ora 14:00 pe Stadionul Municipal din Rădăuți.

Sursă foto: Cristian Plosceac

Articol scris de: Nicoleta Humă

Leave a Reply