Foresta Suceava a mai bifat astăzi două transferuri importante

Conducerea clubului tratează cu seriozitate campania de transferuri din această vară prin aducerea unor jucători cu CV-uri importante. 

După ce ieri, ”galben-verzii” au reușit să-l transfere pe fundașul central, Andrei Vițelaru, conducerea clubului a anunțat astăzi că a reușit să ajungă la un acord și cu jucătorul italian Matteo Faiola care evoluează pe postul de mijlocaș ofensiv, dar și cu basarabeanul Lungu Teodor care evoluează pe postul de mijlocaș central. Zilele următoare, președintele executiv, Andrei Ciutac și vice-președintele, Mihai Ungurian intenționează să oficializeze și alte transferuri. În momentul de față la antrenamentele echipei participă și patru jucători străini, iar cel mai probabil, mâine se va oficializa și transferul lui Matteo Rigoni, un mijlocaș de doar 21 de ani care a evoluat în Liga a II-a franceză.

Matteo Faiola

  • Vâsta: 26 de ani –
  • Înălțime: 1.81 –
  • Greutate: 73 kg
  • Joacă pe următoarele poziții:
    • al doilea vârf
    • mijlocaș ofensiv

Matteo și-a făcut junioratul la AS Roma, iar în sezonul 2008-2009 acesta a făcut pasul către echipa mare, mai apoi acesta a trecut și pe la formații precum Brescia Calcio, Hellas Verona, iar în sezonul 2014-2015 a ajuns la Newcastle United. În sezonul 2017-2018 a îmbărcat tricoul formației de Liga a II-a cehă, Olimpia Praga.

 

Lungu Teodor 

Vârsta: 23 de ani

Poziția: mijlocaș central

Teodor Lungu este un jucător basarabean talentat, acesta a evoluat ultima dată la Sfântul Gheorghe, formație din prima ligă din Moldova.

Teodor este un fost jucător al naționalelor de tineret ale Republicii Moldova.

În acest sezon 2018-2019 a bifat deja două jocuri în tricoul formației basarabene.

 

Sâmbătă, ”galben-verzii” vor juca cu începere de la ora 11:00 pe stadionul Areni un amical cu Ceahlăul Piatra Neamț. Cel mai probabil printre jucătorii noi transferați zilele acestea vor mai apărea și alte nume.

Leave a Reply