CSM Roman s-a retras miercuri din campionat. Toate cele 3 echipe sucevene pierd puncte.

Liga a III-a, Seria 1 rămâne cu doar 15 echipe după ce CSM Roman s-a retras din campionat.

Miercuri, 31 octombrie 2018, conducerea Primăriei municipiului Roman și membrii Consiliului de Administrație al Clubului Sportiv Municipal (CSM) Roman, au luat decizia de a închide activitatea echipelor de handbal și fotbal după ce cele două echipe nu se ridică la nivelul de performanță așteptat în ciuda eforturilor financiare depuse.

În urma retragerii echipei de fotbal, 9 echipe care au câștigat în fața celor de la Roman, vor pierde cele 3 puncte obținute. Între aceste echipe se află și cele 3 formații din județul Suceava, Foresta Suceava, Bucovina Rădăuți, Şomuz Fălticeni, dar și Oțelul Galați, Râmnicu Sărat, CSM Focșani, KSE Târgu Secuiesc, Metalul Buzău și Sporting Lieşti, singura echipă aflată în câștig este Botoșani II care a pierdut cu cei de la Roman.

Dintre cele 3 echipe sucevene, cea mai afectată este Bucovina Rădăuți care după scăderea celor 3 puncte, a mai coborât un loc în clasament, aflându-se pe locul 5, pe când Foresta și Fălticeni au rămas pe locurile ocupate înainte de retragere și anume 9 și 11.

Sursă foto: CSM Roman Oficial

Articol scris de: Nicoleta Humă

Leave a Reply