Despre altele, nicidecum despre Suceava…

Fotbalul românesc devine ușor-ușor un haos unde arta fotbalului este înlocuită cu teatrul. 

În prim-planul fotbalului românesc se află un circar, Burleanu așa îi zice, un personaj desprins din operele lui Ion Creangă. Realizări?! Păi cum să nu dom’le, Burleanu are cele mai mari realizări din fotbalul românesc. Deși ne-ar trebui zeci de articole să vorbim despre acest specimen venit dintr-o lume a fotbalului în sală, într-o lume a fotbalului mare, mă rog, o lume a fotbalului la fel de mic, diferențele nu se cunosc. Nici bani să le dai la oameni nu-ți vine nimeni la meciuri, nu de alta, dar sunt alți actori mai buni în sălile de spectacol ale teatrelor. E trist, nu știm să ne mai bucurăm, dar nici condiții să ne bucurăm nu avem. Avem 2-3 stadioane făcute de diverse partide în România, cu alea ne mândrim, că toată țara e pentru Oltenia lui Olguța sau Teleormanul lui Dragnea. Până la personajele din politică, îl avem pe acest domn Burleanu, care nu a fost o dată la Suceava, ci de mai multe ori, dar și atunci când a fost pe stadion spectatorii l-au huiduit. Am avut de toate la națională, jucători cu clauze de sute de milioane de euro, antrenor de top din occident, numai rezultatele n-au fost sau poate că nu ține Dumnezeu cu România.

Scandalurile recente în care a fost implicat circarul fotbalului românesc aka Burleanu

În ultimul timp meciurile se desfășoară cu scandal, nu că ar fi înghesuială pe stadion, iar ultrașii din peluze și tribune nu au loc unii de alții, ci acestui domn, cică președinte al FRF (nu pentru mult timp) programează meciurile după starea neveste-sii, un meci se joacă, unul nu, că e cod galben, iar după ăla galben vine portocaliu, cam așa a fost și cu meciul de la Sibiu. Oamenii s-au organizat exemplar, au adus nocturnă de 40.000 – 50.000 – 100.000 euro, cine mai știe că nici cel care a închiriat nocturna nu mai știe cât a costat, iar acest personaj mitic în rolul lui Burleanu se gândește să reprogrameze partida pentru a doua zi. Ce are? Spectatorii care au plătit bilet și au fost prezenți cu două ore înaintea partidei sunt anunțați în stație după ceva timp că ”Vezi, Doamne, jucăm mâine de la ora 14:00 că așa au decis domnii arbitri”.. Supărare mare la Sibiu, țeapa e și mai mare când te pregătești și te organizezi aducând o nocturnă, în timp ce în aceleași condiții au fost și alte meciuri pe care FRF a decis să se joace.

”La Craiova era cod portocaliu, la Sibiu era doar cod galben.”, a declerat marele șef-circar al FRF.

Sibiul a sperat să se alăture altor orașe precum Suceava și Baia Mare care au evoluat pentru prima dată în nocturnă, dar să privim partea bună a lucrurilor ”Sibienii au intrat în istorie cu nocturna de 40.000 euro pentru deszăpezirea stadionului municipal”.

Dacă vreți să râdeți sau să plângeți, mai jos aveți câteva motive…

Pentru că ni se par atât de interesante poveștile cu Răzvan Burleanu, cred că o să ne dezvoltăm o pasiune din a scrie și despre el, chiar merită…

Leave a Reply