Domnilor din cadrul Comisiei de Integritate al FRF… Treziți-vă!

Suspiciunile dinaintea meciului par să se fi adeverit, câștigătoarea a fost Balotești așa cum era de așteptat. 

Metaloglobus București, AFC Hermannstadt, iar acum CS Balotești, mă întreb dacă unora dintre jucători nu le este rușine, în locul lor nu m-aș mai întoarce la Suceava după meciul ăsta când aș ști că mi-am bătut joc de suporterii suceveni care au venit la meciuri să plătească un bilet. Ce-i drept mai există două variante ori echipa se desființează ori va retrograda, nu de alta, dar se pare că cei din cadrul Comisiei de Integritate n-au observat neregulile din ultimul timp de la Suceava. Într-o conducere unde există condamnați penali, alții continuă să ”trântească” jocuri de pe urma cărora tot ei au de câștigat. Într-adevăr, există și jucători în cadrul echipei care pun suflet, practică un joc constant, însă atâta timp cât există suspiciuni la 2-3 jucători cum că ar fi implicați în jocuri de culise, viitorul este sumbru pentru Foresta Suceava.

Oare cât de nesimțit poți să fii să mai ai curajul să dai ochii cu suporterii la următorul meci acasă? Cât de nesimțit poți să fii să mai calci în acest oraș? Voi, jucătorii care vă simțiți cu musca pe căciulă, nu fiți proști, stați acasă! Ar trebui să vă fie rușine, sunt colegi de ai voștri care muncesc, iar voi vă bateți joc de munca lor, dar știți ce e mai rău?! Să vă bateți joc de suporteri, să invocați scuzele cu neplata salariilor. Îmi vine în minte acum o melodie a lui Guess Who în care este vorba despre onoare, asta vă lipsește și vouă pe lângă lipsa de respect de care dați dovadă. Sperăm să nu vă mai revedem la următorul meci, nici pe voi și nici pe cei din conducere, SUNTEȚI NIȘTE NESIMȚIȚI!

La Balotești, Began și Matei în rolurile principale

Credeți că mai trebuie o caracterizare a meciului? Evident că nu, autogolul lui Began a confirmat cele spuse în articolul de ieri. Păcat de Began care a ajuns marioneta lui Matei, dar știți voi, cluburile sunt scumpe, salariile neplătite, dar nu vă faceți voi griji de asta, încă 2-3 meciuri ”trânite” și se rezolvă. Singurii care rămân cu buza umflată sunt cei care au muncit și au tras greul la echipa asta. Credeți voi că trebuie să-l lăudăm pe Matei pentru gol?! Zic și eu, la 3-0, mergea un gol și pentru Foresta ca să nu fie chiar 3-0. Atât pe privat cât și pe pagina de facebook am primit diverse mesaje și în legătură cu prestația acestor jucători în meciul cu Sibiu și Metalolglobus. Nici în urma articolului de ieri, aceștia nu au încercat să îndrepte lucrurile, ci din contră au confirmat cele spuse.

Știți voi, dacă un măr e putred într-un loc, într-un final se strică tot, cam așa e și cu Foresta. Degeaba se regăsesc în echipă jucători și oameni din staff care muncesc și pun suflet dacă doi-trei sunt nesimțiți.

Vedem ce va spune și Comisia de Integritate în cazul vostru, ne mai auzim băieți! 🙂

PS: Nu mai călcați în Suceava, nici voi și nici cei din conducere care și-au făcut buzunarele mari! 🙂

Leave a Reply