Foresta – CSM Pașcani, astăzi de la ora 14:00

După o înfrângere usturătoare și un scor greu de digerat în cadrul etapei trecute, Foresta Suceava întâlnește astăzi pe Areni ultim-clasata CSM Pașcani.

Dacă înaintea ultimului meci speram ca Foresta să-i învingă pe cei de la Știința Miroslava cu același scor cu care i-a învins și Bucovina Rădăuți, lucrurile nu au stat chiar așa, inversându-se, sucevenii fiind învinși pe Stadionul Uricani cu scorul rușinos de 4-0, golurile fiind marcate de Iovu (64′) şi Marin (24′, 58′, 69′). Prea multe nu sunt de spus despre acest meci deoarece scorul este singurul care vorbește și ne oferă răspuns la toate întrebările, așa că nu ne rămâne decât să ne gândim la meciul ce va avea loc astăzi împotriva celor de la Pașcani şi să sperăm din nou că Foresta va reveni pe linia de plutire.

Misiunea nu este una tocmai grea, având în vedere faptul că CSM Pașcani este una dintre echipele cu cele mai multe înfrângeri din acest campionat, acumulând până acum doar 4 puncte și aflându-se pe ultimul loc în clasament (în urma retragerii CSM Roman), însă meciul trebuie tratat cu o foarte mare seriozitate de către suceveni, dacă aceștia își doresc să mai intre în calculele pentru promovare. Echipa antrenată de Selim Benachour se află în acest moment pe locul 9 în clasament la o diferență de 17 puncte față de lider, Gloria Buzău.

Cu o înfrângere astăzi, Foresta Suceava îşi va elimina aproape toate șansele de a reveni în liga secundă. Meciul dintre Foresta Suceava și CSM Pașcani este programat la ora 14:00 pe Stadionul Areni din Suceava.

Sursă foto: CS Stiinta Miroslava

Articol scris de: Nicoleta Humă

Leave a Reply