Foresta egalează pe final și o trimite pe Chindia doar cu un punct la Târgoviște

Astăzi, nu s-a văzut diferența între echipa de pe locul al cinsprezecelea și echipa de pe locul al treilea. 

În fața a câteva sute de suporteri care i-au încurajat pe durata celor 90 de minute, Foresta a început meciul în următoarea formulă cu: Răzvan Began – Pavel Secrier, Vlad Opriș, Mihai Mușea, Paul Mateiciuc, Ruben Sumanariu, Vlad Stănescu, Andrei Cerlincă, Vasilică Dănilă, Wilhem Renquin, Marius Matei (cpt.). ”Galben-verzii” au făcut un joc progresiv, cunoscându-se pregătirea fizică și faptul că jucătorii încep ușor-ușor să se cunoască între ei. Pe un teren destul de greu, jocul a fost echilibrat cu ocazii de o parte și de cealaltă, iar pe final, tabela a arătat un rezultat echitabil, deși au fost câteva îmbrânceli între jucătorii oaspeților și arbitrii meciului. În urma rezultatului de astăzi, Foresta are un început de 2018 cu două rezultate foarte bune în compania a două echipe incomode.

Pentru partida de astăzi, tehnicianul Forestei, Florentin Petre s-a bazat pe cuplul de fundași Vlad Opriș și Paul Mateiciuc care au arătat siguranță atât în jocul aerian cât și în duelurile de unu-la-unu cu jucătorii adverși. Fundașii laterali, Pavel Secrier și Mihai Mușea s-au descurcat excelent la rândul lor, având câteva acțiuni spre poarta lui Popescu. Mijlocul a fost constant ca de obicei, deși ar fi fost momente în care ar fi trebuit să-l sprijine mai mult pe Marius Matei singur în atac. Vasilică Dănilă pare să-și fi revenit după accidentare, arătând astăzi o formă ascendentă. Cerlincă și Renquin și-au continuat forma bună prin care trec și au intrat destul de bine în centru în câteva situații punând pericol la poarta Chindiei. Tânărul Ruben Sumanariu a avut și el câteva acțiuni finalizate cu șut, dar fără nici un rezultat notabil pe tabelă, cât despre Vlad Stănescu a fost coordonatorul de la mijloc al echipei, jucând un pic mai în spate decât în alte meciuri, cel mai probabil și din cauza adversarului pe care Foresta l-a întâlnit astăzi. Marius Matei deși a fost foarte bine marcat de fundașii oaspeților, acesta a dovedit încă o dată este un jucător esențial pentru Foresta, aducând și golul egalizator din minutul 93. Pentru Foresta au mai intrat în repriza secundă: Oloeriu Onofraș, Loic Kharoubi și Dan Nedelcu.

Finalul meciului a fost incredibil, deoarece mulți dintre suporterii care se pregăteau să plece de la stadion ca să evite aglomerația de la ieșire s-au întors înapoi după ce au auzit reacția celorlalți suporteri, aflați încă pe stadion, la bucuria primirii penalty-ului din minutul 93. Entuziasmul a fost atât de mare după ce Matei a reușit să transforme lovitura de la 11 metri încât printre cele câteva sute de suporteri se simțea o atmosferă de meci mare. Felicitări Florentin Petre! Felicitări Foresta! Cât mai multe rezultate pozitive!

ÎMPREUNĂ PENTRU FORESTA! HAI SUCEAVA! 

Leave a Reply