Foresta n-a reușit să producă surpriza etapei și la Mioveni

Foresta Suceava a jucat astăzi împotriva altei echipe piteștene, dar de data aceasta nu a mai câștigat. 

”Galben-verzii” au fost învinși astăzi de CS Mioveni cu același scor cu care a câștigat partida cu FC Argeș. Dacă etapa trecută, Foresta a produs o surpriză, în etapa aceasta norocul nu a mai fost de partea ei. Totuși partida a fost pe alocuri echilibrată, dar diferența a fost făcută de jucătorii Mioveniului, Ionuț Burnea și Eduard Florescu care au lovit-o pe Foresta în primul sfert de oră al reprizei secunde. La începutul meciului, tehnicianul Florentin Petre a trimis în teren următorul prim-unsprezece: Sebastian Bîlbă – Moussa Konate, Paul Mateciuc, Vlad Opriş, Mihai Muşea – Vlad Stănescu, Pavel Secrier, Wilhem Renquin, Andrei Cerlincă – Ruben Sumanariu, Marius Matei (cpt.)

Prima victorie a Mioveniului în fața Forestei. Foresta Suceava – AFC Hermannstadt, vineri, ora 16:00

Statisticile erau de partea Forestei înaintea acestui joc, însă învingătoare de data aceasta a ieșit echipa lui Laurențiu Roșu. Pentru Suceava a fost un meci greu în compania unei echipe bune, speranțele se îndreaptă acum către meciul de acasă cu AFC Hermannstadt, un meci mult mai greu decât acesta, dar nu imposibil. Chiar dacă rezultatele și poziția în clasament nu au adus până acum așa mulți suporteri alături de echipă, pentru meciul cu AFC Hermannstadt se estimează o audiență de peste 2000 de spectatori.

Deși este una dintre nou-promovate, AFC Hermannstadt are șanse foarte mari ca din sezonul viitor să se regăsească în primul eșalon fotbalistic. La formația sibiană sunt o serie de jucători cu experiență care au evoluat pe la echipe importante, dar în lotul acestora îi regăsim și pe foștii forestieri, Bogdan Rusu, Lucian Dumitriu și Toma Niga. Poate cea mai bună echipă din Liga a2a din ultimii ani, Hermannstadt este formația care a trecut de FCSB în sferturile Cupei României, iar în semifinale va juca în compania formației Gaz Metan Mediaș. Cu puțin noroc, Sibiul poate scrie istorie ajungând până în finala Cupei, o performanță foarte mare pentru o echipă de eșalon secund.

Meciul dintre ACS Foresta Suceava și AFC Hermannstadt va fi televizat, iar jocul este programat vineri începând de la ora 16:00.

Dar totuși, haideți să susținem echipa din tribune, nu de la televizor. 🙂

Leave a Reply