Foresta primește mâine pe Areni vizita Chindiei Târgoviște

Duel dificil pentru galben-verzi, mâine Foresta încearcă să scoată cel puțin un punct din meciul cu Chindia. 

Foresta Suceava a început 2018 cu o victorie norocoasă pe teren propriu împotriva formației Dacia Unirea Brăila, după care a urmat o scurtă pauză în urma deciziei luate de federație din cauza condițiilor meteo. Astfel, după amânarea etapei precedente, ”galben-verzii” au un nou meci pe teren propriu, iar de data aceasta este unul și mai dificil. Cu toate că tehnicienii Forestei, în frunte cu Florentin Petre i-au pregătit intens pe jucătorii în perioada aceasta, galben-verzii speră în aportul suporterilor la acest meci care pot împinge echipa de la spate. Cu modificări de efectiv față de sfârșitul primei părți a acestui sezon, jucătorii noi-veniți n-au apucat încă să se acomodeze unii cu alții, dar pe un teren greu cum este Areniul la ora actuală, orice rezultat poate fi posibil în meciul de mâine.

Doar bulgarul Georgiev Makriev a primit cartea verde în această săptămână

Foresta avea neapărată nevoie de un fundaș central care să-l înlocuiască pe Alessandro Masella după ce acesta a semnat un contract Aerostar Bacău în această iarnă. Săptămâna aceasta, conducerea clubului a reușit să-l legitimeze pe Makriev pe care Florentin Petre se va putea baza și în jocul de mâine. Cât despre brazilianul Helio Monteiro Batista și moldoveanul Mihai Negură, aceștia nu vor evolua în partida de mâine fiind în așteptarea cărții verzi.

Echipa probabilă de mâine: Răzvan Began – Adi Onofraș, Paul Mateciuc, Moussa Konate, Mihai Musea – Andrei Cerlincă, Vlad Stănescu, Robert Bosînceanu, Wilhem Renquin, Loic Kharoubi – Marius Matei (căpitan).

Hai la meci să susținem Foresta! Hai Suceava! 

Comments (1)

  1. Mult succes!Hai Foresta!!!…Hai Suceava!!!

Leave a Reply