Foresta, Rădăuți și Fălticeni joacă astăzi începând cu ora 15:00

Etapa a VII-a a ligii a 3-a le regăsește acasă pe Foresta, Rădăuți și Fălticeni în așteptarea Metalului Buzău, Paşcaniului și Oțelului Galați. După deplasări nu prea reușite pentru două dintre echipele sucevene, băieții noștri se pregătesc astăzi pentru alte 3 meciuri importante.

Foresta Suceava întâlnește astăzi Metalul Buzău, echipă ce se află în acest moment pe poziția a 10-a în clasament și care nu a arătat rău în ultima vreme, venind după 2 egaluri și o victorie în ultimele 3 partide. De cealaltă parte, Foresta se prezintă în fața suporterilor după o înfrângere usturătoare cu ungurii de la Târgu Secuiesc și speră la o victorie în acest meci, fiind și favoriți dat fiind faptul că se află la 3 locuri în fața adversarei de astăzi.

Cea mai bine pregătită dintre cele 3 etapa trecută a fost Bucovina Rădăuți care s-a prezentat excelent în meciul cu Ştiința Miroslava câştigându-l cu 4-1 după o frumoasă revenire. Astăzi întâlnește echipa de pe locul 13, Paşcani, care în ultima vreme a reușit doar o victorie, acumulând doar 4 puncte și aflându-se la egalitate cu Fălticeni. Ne așteptăm astăzi la încă o victorie din partea rădăuțenilor având în vedere faptul că pleacă cu prima șansă în acest meci, după forma arătată în ultima vreme și după poziția ocupată în clasament, a 6-a, la doar 4 puncte de lider.

Misiunea cea mai grea astăzi o are Şomuz Fălticeni care întâlnește fruntașa clasamentului, Oțelul Galați, pe Stadionul “Tineretului” din Fălticeni. Aflându-se în acest moment pe loc de retrogradare, nou-promovata Şomuz Fălticeni nu s-a prezentat tocmai bine în ultimele 3 meciuri, reușind să acumuleze doar 1 punct din cele 9 puse în joc, sperând astăzi la o victorie care cu siguranță va fi foarte greu de obținut. Dacă însă va câștiga, le va fi de folos şi Forestei şi Rădăuțiului, care cu câte o victorie, se vor putea apropia mai mult de podium.

Dacă va reuşi Rădăuți încă o victorie frumoasă, dacă va produce Foresta încă o dezamăgire sau dacă Fălticeni va face o surpriză învingând liderul, vom afla astăzi după 15:00, oră la care sunt programate cele 3 meciuri pe Stadionul “Areni” din Suceava, Stadionul Municipal din Rădăuți și Stadionul “Tineretului” din Fălticeni.

Programul complet al etapei a VII-a a ligii a 3-a, Seria I:

  • Bucovina Rădăuți – Paşcani
  • Foresta Suceava – Metalul Buzău
  • Şomuz Fălticeni – Oțelul Galați
  • Ceahlăul Piatra Neamț – Râmnicu Sărat
  • Gloria Buzău – Sănătatea Dărăbani
  • Focșani – Sporting Lieşti

Au mai jucat ieri:

  • Botoşani II – Ştiința Miroslava: 0-1
  • Roman – Târgu Secuiesc: 0-1

Articol scris de: Nicoleta Humă

Leave a Reply