Foresta, înfrângere la scor cu Aerostar Bacău

Foresta Suceava a pierdut cu scorul de 8-1 împotriva noupromovatei în liga secundă, Aerostar Bacău, într-un meci amical disputat joi pe stadionul de la Letea Veche.

Antrenorii Bogdan Teodoreanu și Mihai Guriță au folosit pe parcursul celor 90 de minute 14 jucători, însă experiența băcăuanilor și-a spus cuvântul încă din minutul 4 când au profitat de o greșeală din apărarea galben-verzilor, astfel Sahru fiind primul care a punctat. Până la pauză pentru echipa condusă de Cristi Popovici au mai marcat Hurdubei (min. 15, min. 39) și Pavel (min. 38) în timp ce pentru Foresta a înscris, chiar înainte de pauză, Scânteie. În a doua repriză pentru Aerostar au înscris Istrate (min. 64), Buhăceanu (min. 66), Ichim (min. 80) și Vraciu de la 11 metri (min. 87).

La finalul partidei, Mihai Ungurian, președintele executiv al Forestei Suceava a declarat următoarele:

„Ne aflăm încă în perioada de pregătire, Aerostar, din punctul meu de vedere, este o echipă foarte omogenă, cu jucători de calitate. Au dovedit-o anul trecut când au reușit să promoveze dintr-o serie foarte dificilă. Copiii pe care îi avem momentan în lot sunt de perspectivă și rămân în continuare în vederile noastre. Sperăm ca în perioada imediat următoare să mai completăm lotul cu jucători care să ne ajute. Important este să ne pregătim bine, să jucăm meciuri de pregătire și cu siguranță în momentul în care vom începe meciurile oficiale echipa va arăta cu totul altfel.”

După o victorie cu 4-1 în prima partidă al perioadei de pregătire în compania celor de la Siretul Dolhasca și după această înfrângere usturătoare, sucevenii urmează să desfășoare încă trei partide amicale cu CSM Roman pe data de 8 august, CSM Pascani, pe 11 august și Somuz Falticeni pe 14 august.

Noul sezon al Ligii a III-a va avea la start, pe lângă Foresta, pe Bucovina Rădăuți și pe Șomuz Fălticeni, ca reprezentante ale județului Suceava, va începe la sfârșitul lunii august.

Articol scris de: Costi Solovăstru

 

Leave a Reply