Foresta Suceava vrea cele 3 puncte și din confruntarea cu CS Mioveni

Rămasă în Pitești, Foresta vrea să se întoarcă la Suceava cu încă 3 puncte de la Mioveni. 

Într-o partidă în care antrenorul Florentin Petre nu poate conta pe goalkeeper-ul Răzvan Began care a primit în meciul de la Argeș cel de al 4-lea cartonaș galben din această ediție de campionat, locul acestuia va fi luat de mult mai tânărul Sebastian Bîlbă. Cel mai probabil, Florentin va trimite în teren următorul prim unsprezece: Sebastian Bîlbă – Oloeriu Onofraş, Vlad Opriş, Moussa Konate, Mihai Mușea – Vasilică Dănilă, Vlad Stănescu, Pavel Secrier, Wilhem Renquin, Andrei Cerlincă, Marius Matei. În etapa precedentă, CS Mioveni a jucat tot pe teren propriu în compania UTA-ei Arad, meci terminat la egalitate, scor 1-1.

Statisticile dinaintea jocului

În ultimele 5 deplasări, Foresta a câștigat 3 joucuri și a pierdut 2, iar CS Mioveni în ultimele 5 meciuri jucate acasă are 3 înfrângeri și două egaluri.

Între cele două formații au avut loc până acum doar 3 meciuri directe, iar din acestea de două ori Foresta a ieșit învingătoare, iar un meci s-a terminat la egalitate.

Cel mai periculos om al lui CS Mioveni este Cosmin Năstăsie care are 11 goluri în acest sezon cu unul mai puțin decât jucătorul Forestei, Marius Matei.

Conform site-ului de specialitate valoarea lotului celor de la CS Mioveni este superioară Forestei.

CS Mioveni nu a câștigat nici unul din ultimele 4 meciuri.

În fiecare din ultimele 3 meciuri jucate de CS Mioveni s-au marcat sub 2.5 goluri.
Foresta Suceava are acum 3 meciuri consecutive fără egal.

O victorie la Mioveni, ar putea aduce mai mulți suporteri pentru duelul cu Hermannstadt

După meciul de la Mioveni, Foresta se întoarce acasă pentru a se pregăti de duelul de vinerea viitoare cu una dintre cele mai bune formații din eșalonul secund. O victorie cu Mioveni ar putea aduce mai mulți suporteri în tribune la următorul meci acasă, mai ales că pe Areni va veni AFC Hermannstadt, echipă la care evoluează trei foști forestieri, fiind vorba despre atacantul Bogdan Rusu, mijlocașul Lucian Dumitriu și goalkeeper-ul Toma Niga, toți trei fiind foarte apreciați de către suporteri atâta timp cât au îmbrăcat tricoul echipei noastre.

Leave a Reply