Galben-verzii au adus un fundaș brazilian care a trecut și prin Liga 1

Galben-verzii încearcă să se întărească pe ultima sută de metri înaintea meciului cu Chindia Târgoviște. 

Ultimul meci pare să fi fost reperul pentru care conducerea de pe Areni a luat hotărârea de a aduce încă un fundaș central. Apărarea ”galben-verzilor” a dat destul emoții suporterilor prezenți la ultimul meci, iar staff-ul tehnic s-a conformat și au adus un fundaș brazilian care are în CV-ul său mai multe echipe din țara sa natală, dar și formația de primă divizie din Republica Molodva, Zimbru Chișinău. Hélio Monteiro are 28 de ani și un fizic impresionant (1,87 m), acesta a fost adus în România pentru a juca la Gaz Metan Mediaș, însă a fost redirecționat către Suceava. Conform Transfermarkt.de, Helio este evaluat la o cotă de piață de 200.000 euro, ce-i drept astea sunt statistici doar pe hârtie, acesta trebuie să-și demonstreze calitățile și abilitățile sale în teren.

Conform celor de la Transfermarkt.de care oferă câteva date legate de performanțele reușite la diverse cluburi de Helio, reiese că jucătorul brazilian a evoluat în 21 de partide pentru Zimbru Chișinău în care a reușit 2 goluri și 3 asisturi. Cel mai probabil, acesta va fi disponibil săptămâna viitoare pentru duelul cu Chindia Târgoviște.

Comments (1)

  1. Bun venit la Suceava! Si sa speram ca ne va ajuta in lupta pentru evitarea retrogradarii.Hai Suceava!!!…Hai Foresta!!!

Leave a Reply