Gloria Buzău – Foresta Suceava, mâine de la ora 14:00

Foresta Suceava are în acest week-end cea mai grea misiune din campionat și anume întâlnirea cu liderul Gloria Buzău în deplasare.

Sucevenii vin după o victorie pe teren propriu cu echipa clasată la un loc în spatele lor, Ceahlăul Piatra Neamț, într-un meci pe care l-au dominat, dar în care nu au reușit să marcheze decât o dată prin tânărul Robert Martin în minutul 61, după numeroasele ocazii avute la poarta lui Barna. Ocazii a avut și echipa oaspete însă George Niga a reușit să rețină toate mingile fără prea mari emoții, ajutat și de defensiva suceveană, în special de fundașul central Matthieu Nguyen care a izbutit evitarea unei mingi care se ducea periculos în poarta sucevenilor. După acest succes, echipa antrenată de Selim Benachour se află pe locul 5 în clasament, la 14 puncte de liderul și adversara de mâine, Gloria Buzău, echipă care cu emoții a venit învingătoare etapa trecută de la Focșani. Cele două echipe se întâlnesc pentru prima dată în această ligă, echipă buzoiană fiind favorită nu doar pentru faptul că joacă acasă, ci și pentru forma cu care s-a prezentat în acest sezon. Ambele echipe au ca obiectiv promovarea în liga a II-a însă și la acest capitol Gloria are cele mai mari șanse, principala contracandidată a acesteia fiind considerată Oțelul Galați, echipă care ar avea parte de un dezastru dacă ar rata pentru al doilea an consecutiv promovarea, după ce anul trecut a pierdut această șansă în fața Aerostarului.

Nici Foresta Suceava şi nici Gloria Buzău nu îşi mai permit să piardă vreun punct dacă își doresc să viseze în continuare la promovare şi de aceea se anunță un meci foarte interesant mâine de la ora 14:00 pe Stadionul “Gloria” din Buzău.

Articol scris de: Nicoleta Humă

Leave a Reply