Interviu cu mijlocașul armean al Forestei Suceava, Edgar Movsisyan

Pentru astăzi avem pregătit un articol special cu tânărul jucător armean al Forestei, Edgar Movsisyan.

Edgar Movsisyan este unul dintre jucătorii promițători ai Forestei, nu doar din punctul de vedere al vârstei ci și a calităților sale individuale. La cei 19 ani, Edgar se poate lăuda prin câștigarea Cupei Armeniei, a strâns câteva selecții importante pentru naționalele de tineret ale Armeniei unde a și marcat 5 goluri. Acesta are 1,75 m însă ambiția sa se ridică până la nori. Mai bine nu vă mai spun eu și aflați chiar de la el din interviul următor.

Cum ți-ai început cariera de fotbalist? 

Am început cariera de fotbalist la vârsta de 7 ani într-o localitate din Armenia, la 11 ani am fost la clubul Banants Erevan pentru a susține probe iar cei de acolo au apreciat jocul meu și am fost invitat mai apoi să joc pentru acest club. 

De cine esti susținut? Ai venit singur in România?

Sunt susținut din Armenia de către familia mea căreia țin să-i mulțumesc și încerc tot timpul să-i fac să fie mândri de mine.  

Care este fotbalistul tău preferat?

Jucătorul meu preferat este Mkhitaryan, am învățat mereu de la acesta cum e să câștigi, pentru mine el este eroul Armeniei. 

Care a fost cel mai important moment din cariera ta?

Unul din cele mai importante momente din cariera mea a fost atunci când am câștigat cu Banants, Cupa Armeniei și cel de-al doilea moment frumos din cariera mea a fost atunci când am înscris la naționala Armeniei U19 primul gol, meci în care am reușit să ieșim învigători..am fost foarte fericit!

Unde te vezi peste cinci ani? 

Încă nu știu unde aș putea să fiu peste cinci ani, însă voi da totul și voi încerca să ajung la o echipă de top. 

Care este obiectivul tău pentru acest sezon?

Obiectivul meu este legat de echipă, vreau să câștigăm fiecare meci și să ne situăm cât mai sus în clasament la finalul sezonului. 

Cum te-ai adaptat în România?

M-am adaptat destul de bine, totul este ok aici, au fost câteva probleme la început când nu am jucat aproape două luni, însă aceste probleme s-au rezolvat iar acum muncesc zi de zi pentru a deveni un sportiv foarte bun. 

De care jucători ai auzit înainte să ajungi în România? Dar echipe?

Până să ajung în România am auzit de Rivaldinho de la Dinamo București și de Denis Alibec de la FCSB. Mă pot declara ca fiind fan al echipei Dinamo București. 

Care este visul tău?

Nu am un vis anume, însă îmi doresc să marchez cât mai multe goluri și să câștigăm multe trofee, iar după aceea să câștig balonul de aur. 

Cine sunt prietenii tăi la Foresta?

În echipa noastră sunt persoane foarte bune, însă nu am un prieten foarte apropiat dar comunic bine cu fiecare dintre jucători. 

Care este atmosfera de la club?

Atmosfera este una foarte bună, ne înțelegem între noi și acest lucru contează foarte mult. 

Ce mesaj le transmiți fanilor Forestei Suceava?

La Suceava, suporterii sunt al 12-lea jucător și ne ajută foarte mult, pentru mine ei sunt cei mai tari suporteri din Liga a II-a, aș vrea să-i văd pe fiecare dintre ei că sunt fericiți iar noi vom face tot ce putem ca să reușim asta.. 

Mai jos puteți urmări un video cu câteva din reușitele lui Edgar:

Leave a Reply