Își apără corect jucătorii Forestei șansele?!

După meciul cu Hermannstadt, în Suceava au circulat diverse zvonuri legate de jocul echipei și a unor jucători.  

Nu suntem străini de acest fenomen, însă la un moment dat a existat o perioadă în care fotbalul sucevean s-a confruntat cu meciuri suspecte de blat. Fie că echipa de fotbal a fost sub denumirea Cetatea, Rapid CFR sau Foresta Suceava, toate cele trei echipe au avut în comun aceste acuzații. De curând, cei prezenți la meciurile Forestei cu Metaloglobus din deplasare și cei prezenți la meciul de acasă cu Hermannstadt au considerat că unii jucători nu și-au apărat șansele corect și că unele meciuri ar fi fost vândute. Dacă nu putem să ne raportăm prea mult la meciul de la București dintre Metaloglobus și Foresta, să revenim asupra meciului cu Hermannstadt de pe Areni.

Foresta a pierdut cu scorul de 3-0, dar jocul slab a unor jucători a dat de gândit spectatorilor de pe Areni, analizând un pic situația, am crezut că aceștia sunt prea critici, dar într-un final argumentele video mi-au demonstrat că la primul gol, goalkeeper-ul sucevean, Răzvan Began a ieșit din poartă hazardat la o minge pe care nu ar fi ajuns-o, nu de alta, dar a trecut la un metru înălțimea deasupra acestuia. Jocul moale a altor jucători s-a reflectat în rezultatul final, undeva pe la mijlocul reprizei secunde spectatorii de pe Areni și-au pierdut răbdarea luându-l la întrebări pe căpitanul echipei, Marius Matei care pe parcursul întregului meci a făcut anti-joc. Aceștia au avut un conflict verbal cu căpitanul echipei, care la finalul meciului a plecat înspre vestiare cu capul în pământ fără să urmeze gestul altor jucători care s-au dus spre puținii spectatori care au rămas să le mulțumească.

Având în vedere că nici Sibiul nu a demonstrat că ar putea face față în Liga 1 după jocul de pe Areni, dar poate că zvonurile și jocurile de culise fac posibil drumul unor echipe mai ușor spre Liga 1, ajutate și de relațiile dintre unii membrii din conducerea cluburilor. Să nu uităm că în lotul Forestei, se regăsesc câțiva jucători care în trecut au fost implicați în jocuri trucate sau suspecte de blat.

Rămâne de văzut ce va face Foresta mâine la Balotești… Zvonurile spun că meciul va fi pierdut, voi ce credeți? 🙂

Leave a Reply