Răsturnare de situație după o săptămână intensă de voturi

Acest proiect pe care noi îl îndrăgim foarte mult, ne poartă în fiecare ediție prin locurile cele mai frumoase ale Sucevei. Gura Humorului, Vatra Moldoviței, Dolhasca, Siret sunt doar câteva din locurile pitorești ale Sucevei care ne-au bucurat privirile ediția trecută. Unul dintre acestea l-am vizitat chiar săptămâna trecută, Vatra Moldoviței, loc unde am pus punct ediției I și în care ne-am reîntors cu drag pentru a revedea la treabă echipa antrenată de Nicolae Lazăr.

Se pare că în acest episod, vom avea din nou prilejul de a-i revedea pe băieți însă de această dată ca adversari ai echipei pe care o vom vizita. Săptămâna aceasta am avut parte de o surpriză. Chiar dacă joi drumul nostru din acest week-end era ca şi decis, astăzi cei de la Stejarul Cajvana au reușit să se mobilizeze surprinzător și să le ia locul celor de la Forestierul Frumosu, câştigând la o diferență de aproximativ 80 de voturi. Astfel, vom ajunge săptămâna aceasta la o echipă nou vizitată de către noi, cea a Stejarului Cajvanei, echipă a căror votanți au fost mereu implicați în episoadele noastre, fiind în multe săptămâni la diferențe mici față de locul 1. De această dată norocul a fost de partea lor, iar cei 259 de votanți ai Cajvanei şi-au dus echipa în fruntea clasamentului.

Felicităm susținătorii echipei Stejarului Cajvanei şi sperăm ca la meciul de duminică să fiți cel puțin la fel de mulți și să vă susțineți echipa şi pe teren la fel de intens ca în acest proiect.

Clasamentul complet al acestui episod:

 1. Stejarul Cajvana – 259 de voturi
 2. ACS Forestierul Frumosu – 163 de voturi
 3. CSO Siretul Dolhasca – 9 voturi
 4. Juniorul Suceava – 7 voturi
 5. ASA Rarău Câmpulung Moldovenesc – 5 voturi
 6. Frătăuții Vechi – 2 voturi
 7. Viitorul Verești – 2 voturi
 8. Releul Mihoveni – 2 voturi
 9. Viitorul Adâncata – 1 vot
 10. Șomuzul Preutești – 1 vot
 11. FC Pojorâta – 1 vot

Articol scris de: Nicoleta Humă

Leave a Reply