RECORD! Peste 1.600 de persoane au decis locația din acest weekend

”Mai bine ca niciodată”, cam acestea sunt cuvintele care caracterizează epiosdul al 5-lea din cadrul proiectului ”Turul județului la fotbal” din această săptămână. 

După pauza de weekend-ul trecut, ”Turul județului la fotbal” revine în acest weekend. Pe parcursul acestei săptămâni am avut câteva surprize în clasament, lupta s-a dat până în ultimele ore de vot. Însă e cert că oriunde am fi ajuns în acest weekend am fi avut parte de meciuri tari, cele două formații care s-au luptat cot la cot, aici fiind vorba despre CSO Siretul Dolhasca și ACS Sporting Poieni Solca vor întâlni adversari puternici. CSO Siretul Dolhasca va primi vizita formației FC Pojorâta pe care în urmă cu o săptămână am reușit să o văd la treabă în cadrul proiectului ”Football in heaven”, iar ACS Sporting Poieni Solca va primi vizita formației Stejarul Cajvana. Fără a mă lungi prea mult, clasamentul din această săptămână arată astfel:

  1. CSO Siretul Dolhasca – 819 voturi
  2. ACS Sporting Poieni-Solca – 676 voturi
  3. ASA Rarău Câmpulung Moldovenesc – 52 de voturi
  4. Concordia Grămești – 48 de voturi
  5. Vânătorul Dorna Candrenilor – 9 voturi
  6. Juniorul Suceava – 4 voturi
  7. ACS Forestierul Frumosu – 3 voturi
  8. Viitorul Adâncata – 1 vot
  9. Unirea Capul Câmpului – 1 vot

Cel mai probabil acesta a fost cel mai spectaculos episod, ne pare foarte rău pentru Poieni-Solca care s-a mobilizat exemplar, însă campioana primei ediții din cadrul proiectului nostru, Siretul Dolhasca a reușit în ultimul moment să treacă în fața formației din Solca după ce joi seara se afla în urma acestora cu o diferență de 110 voturi. Felicităm pe această cale toate echipele participante și ne dorim să ajungem într-unul din episoadele noastre și la celelalte formații.

Așadar, duminică vom asista la duelul dintre CSO Siretul Dolhasca și FC Pojorâta… Ultima întâlnire dintre cele două formații care s-a jucat pe terenul din Dolhasca a fost una spectaculoasă cu goluri multe, însă nici Pojorâta nu e formația din sezonul trecut. Pe cei din Pojorâta am avut ocazia să-i văd la treabă weekend-ul trecut în cadrul proiectului ”Football in heaven”, cât despre meciul de atunci pot spune că a fost o surpriză și nu mă refer aici la victoria gazdelor ci faptul că a reușit să o învingă cu un scor de tenis pe formația din Verești. Cu siguranță și duminică va fi un joc interesant, sper eu cu goluri la fel de multe.

Dolhasca nu cred că mai are nevoie de nici un fel de prezentare, pentru mine e a doua casă având în vedere vizitele pe care i le-am făcut de-a lungul acestui proiect. Acolo am cunoscut o comunitate frumoasă dedicată fotbalului, unde meci de meci tribuna este plină. Mă bucur că o să-i reîntâlnesc din nou pe domnul primar Isachi Decebal, antrenorul Liuță Dan, doctorul Nicolae Bacaintan, dar și pe jucători în frunte cu Constantin Ferariu. Nu vreau să mă aventurez acum să scriu prea multe rânduri, cu siguranță acest lucru îl voi face duminică după o nouă experiență în Dolhasca.

Ne pare rău că distanța e destul de mare, însă ne-ar fi făcut plăcere să ajungem la ambele meciuri pe care Dolhasca cât și Poieni-Solca le desfășoară în acest weekend, dar poate în viitorul apropiat vom reuși să ajungem și la Poieni-Solca.

Totodată, suntem curioși să vedem cărui jucător al formației din Dolhasca îi vom oferi mingea pentru MVP-ul meciului. Așa cum v-am obișnuit până acum, în cadrul articolului pe care îl vom face după meciul de duminică va apărea pe lângă rezumatul video și un material video cu interviurile pe care ni le va oferi cei din cadrul clubului din Dolhasca.

În final, dorim să le mulțumim partenerilor noștri: Asociația Județeană de Fotbal Suceava, NEst TV Channel, GazetaSV.ro, Costi Solovăstru, Nicu Horodenciuc, duminicapetarla.ro.

Articol scris de: Adrian Negru

Leave a Reply