Sănătatea Dărăbani – Șomuz Fălticeni, mâine de la ora 15:00

Șomuz Fălticeni, echipa care are cea mai mare nevoie de puncte având în vedere poziția ocupată în clasament, se confruntă în această etapă cu cei de la Sănătatea Dărăbani.

Fălticenenii au reușit să producă surpriza etapa trecută și să îi facă fericiți pe cei aproximativ 300 de spectatori veniți la meci, în urma victoriei obținute în fața celor de la CSM Paşcani. Şomuz a întâlnit o echipă cu valoare apropiată și după un meci în care a jucat în superioritate numerică după ce Luca și Ungurenaşu au fost eliminați în urma cumului de cartonaşe, a reușit să câștige meciul obținând o victorie de 2-1, golurile purtând semnăturile lui Mircescu și Padovei. Echipa antrenată de către Dan Dăscălescu avea mare nevoie de cele 3 puncte deoarece ocupa penultima poziție în clasament înaintea etapei a 9-a. În acest moment se află pe loc de baraj, locul 12, iar cu o victorie mâine și cu o înfrângere a celor de la Râmnicu Sărat, echipa poate ieși din această zonă a retrogradării.

De cealaltă parte, Sănătatea Dărăbani vine după o înfrângere usturătoare în fața echipei a doua a Botoşaniului (6-1), aflându-se în clasament cu o poziție în urma Fălticeniului.

Disputa dintre Șomuz și Sănătatea Dărăbani se va da mâine începând cu ora 15:00 pe Stadionul din Dărăbani, cu speranța fălticenenilor de a reuși să lege a doua victorie.

Hai Şomuz!

Sursa foto: Cronica de Fălticeni

Articol scris de: Nicoleta Humă

Leave a Reply