Schimbări în lotul Forestei | Galben-verzii se reunesc pe 21 ianuarie

Foresta Suceava încheie vacanța pe data de 21 ianuarie când va avea loc reunirea lotului.

Echipa condusă de francezul Selim Benachour a încheiat turul de campionat pe un loc pe care cu siguranță nu l-ar fi vrut și anume locul 6, astfel au decis să renunțe la câțiva jucători care nu mai puteau să ajute echipa. Este vorba despre cei doi portari George Niga și Alexandru Cotună, fundașul Ion Ghimp și mijlocașii Robert Beldiman, Laurențiu Roman, Claudiu Aioanei, Fares Djermounde şi Ryad Paraouty.

Conducerea Forestei încearcă să umple repede golurile rămase în echipă, având deja şi primul venit: portarul Florin Logofătu. În atenția Forestei se află cei doi jucători de la LPS, Augustin Cărbune și Daniel Bejenar, dar și alții pe care conducerea îi va anunța după semnarea contractelor. Echipa îşi dorește să facă cele mai bune îmbunătățiri în cadrul echipei pentru a termina cât mai sus în clasament și pentru a nu avea surprizele din turul campionatului.

Foresta Suceava urmează să se pregătească în regim de cantonament la Suceava, urmând să aibă în februarie 5 amicale. Sucevenii îşi reiau activitatea în Liga a III-a pe data de 2 martie când va primi acasă vizita echipei FC Botoșani II.

Articol scris de: Nicoleta Humă

Foto: GazetaSV.ro

Leave a Reply