Şomuz Fălticeni – Ceahlăul Piatra Neamț, astăzi de la ora 14:00

Şomuz Fălticeni este singura reprezentantă a județului Suceava care a reușit să vină cu puncte acasă sâmbăta trecută, în urma meciului jucat la Dărăbani. După 10 etape, echipa antrenată de Dan Dăscălescu şi Iulian Darabă a reușit să obțină prima victorie în deplasare din acest sezon şi să iasă din zona retrogradării, ocupând în acest moment locul 11, după ce a reușit să îi învingă pe cei de la Dărăbani cu scorul de 3-2 (Ghiorghiuc 49′, Cărăbuş 57’/ Padovei 4′, 62′, Julei 75′). După un meci în care au condus și au fost conduși, cei de la Fălticeni au reușit să câștige meciul în minutul 75 atunci când Eduard Julei a transformat lovitura de pedeapsă acordată pentru faultul clar făcut de gazde la pătrunderea în careu a lui Bogdan Melinte.

Etapa aceasta Şomuz Fălticeni speră să obțină a treia victorie consecutivă jucând cu cei de la Ceahlăul Piatra Neamț, echipă care vine după un egal și care stă foarte bine în clasament. După etapa a 10-a, Ceahlăul se clasa pe poziția a 7-a, însă după retragerea CSM Roman, cei din Neamț au fost avantajați deoarece cei din fața lor, Rădăuți, Focșani şi Lieşti, au pierdut punctele câștigate cu Roman, făcând-o astfel pe Ceahlăul să ocupe poziția a 4-a, la egalitate de puncte cu Bucovina Rădăuți.

Meciul dintre cele două, Şomuz Fălticeni şi Ceahlăul Piatra Neamț, este programat astăzi de la ora 14:00 pe Stadionul Tineretului din Fălticeni.

Sursă foto: Cronica de Fălticeni

Articol scris de: Nicoleta Humă

Leave a Reply