Şomuz Fălticeni evoluează în ultimul meci din tur împotriva Râmnicului Sărat

Şomuz Fălticeni îşi încheie seria jocurilor din turul campionatului Ligii a III-a împotriva vecinei de clasament, Râmnicu Sărat, într-un meci în care cele două se vor lupta pentru a termina jumătatea sezonului în afară locurilor retrogradabile. Ambele echipe vin cu moralul ridicat după ultimele partide jucate săptămâna trecută, în care amândouă echipele au câștigat câte 3 puncte.

Şomuz Fălticeni reușit să câștige la Dorohoi cu Botoșani II cu un scor categoric de 3-0, golurile fiind marcate de Arăpaşu (5′) și Padovei (68′, 78′). De cealaltă parte, Râmnicu Sărat a reușit să producă surpriza etapei a 14-a şi să învingă Oțelul Galați, una dintre principalele candidate la titlu, cu scorul de 1-0, ajutând-o pe Gloria Buzău să se declare lider la sfârșitul jumătății campionatului.

După aceste 2 meciuri, Şomuz Falticeni şi Râmnicu Sărat se află la egalitate de puncte, diferența făcând-o golaverajul care este în favoarea Râmnicului Sărat. În condiții meteo foarte dure şi după ce toată săptămâna s-a lucrat la teren pentru a se putea juca cât de cât un fotbal normal, Şomuz Fălticeni şi Râmnicu Sărat se înfruntă mâine de la ora 14:00 pe Stadionul “Tineretului” din Fălticeni pentru a-şi câștiga locul în primele 11 la finalul turului de campionat.

Articol scris de: Nicoleta Humă

Sursa foto: Cronica de Fălticeni

Leave a Reply