Șomuz Fălticeni pregătește mai multe schimbări pentru partea doua a sezonului

Şomuz Fălticeni se va reuni luna aceasta pe 28 pentru a da startul pregătirilor pentru returul de campionat.

Formația din Fălticeni va începe a doua jumătate a sezonului cu un nou antrenor, astfel Geo Stanca va prelua echipa, fiind ajutat de către Iulian Darabă pe partea tehnică, după ce Dan Dăscălescu s-a reîntors la centrul de copii și juniori. Totodată, echipa va colabora în această perioadă și cu Bogdan Grosu, acesta având licența de antrenor. Fălticenenii au încheiat prima jumătate a campionatului pe locul 11, o poziție satisfăcătoare pentru aceştia având în vedere obiectivul echipei, acela de a rămâne în Liga a III-a, însă în a doua jumătate nu vor mai fi în aceeași formulă deoarece nu mai puțin de 9 jucători au părăsit echipa.

Unii dintre cei mai importanți jucători pe care echipa s-a bazat în tur au fost Paul Ungureanu, Ionuț Nechitoaia şi Vasile Padovei, reîntors la fosta sa echipă din Liga a IV-a Viitorul Curița. Cei 3 au încheiat cursurile şcolii de jandarmi și au plecat la subunitățile unde au fost repartizați. Alți 3 jucători au părăsit echipa întorcându-se la Botoşani și anume Adelin Arăpaşu, Iulian Dohotaru şi Bogdan Melinte, primii doi făcând parte din nou din echipa a doua, pe când Melinte a fost luat pentru pregătire în lotul echipei de Liga 1.

Conducerea Fălticeniului a mai renunțat și la 3 jucători care nu au jucat în turul campionatului, adică Tacu, Negură şi Scutariu, aceștia nemaintrând în calculele antrenorilor. Echipa a pregătit și primul amical pe data de 3 februarie împotriva celor de la FC Botoșani II, meciul urmând să se dispute la Roman pe teren sintetic. Prima etapă a returului o deplasează pe Şomuz la Focșani pe data de 2 martie când se va da din nou start campionatului.

Articol scris de: Nicoleta Humă

Sursa foto: Codrin Anton

Leave a Reply