”Turul județului la fotbal” revine de weekend-ul viitor

Începând de weekend-ul viitor, pornim din nou la drum prin alte localități din județ pe care voi le votați. 

A trecut ceva timp de când este pauză în fotbalul mic din județ, dar de săptămâna viitoare formațiile din Liga a IV-a și Liga a V-a se întorc pe gazon. Ne-a fost dor de duminicile în care plecam la drum dis-de-dimineață, ne luam echipamentul foto cu toate utilitățile și ne urcam în mașină. După ce am fost și le-am urmărit la treabă pe ACS Juniorul Suceava, Zimbru Siret, CSO Siretul Dolhasca și Concordia Grămești suntem nerăbdători să încercăm o nouă experiență și să ajungem într-o altă localitate a Sucevei pe care voi o votați în secțiunea de comentarii.

O experiență frumoasă și pentru noi

Am ”debutat” cu acest proiect într-un meci în care am fost să o susținem pe ACS Juniorul Suceava în orașul Liteni într-un meci cu echipa din localitate, fiind la începutul proiectului eram necunoscuți cu atât mai mult cu cât formația pe care dumneavoastră ați votat-o ca noi să o suținem juca în deplasare, dar ne-am bucurat de un meci frumos cu multe goluri în care am văzut jucători talentați de o parte și de cealaltă.

În cel de al doiela episod, pe o vreme însorită ne-am deplasat în nordul Bucovinei la Siret pentru a o susține pe Zimbru, echipa din localitate, acolo am întâlnit oameni respectuoși care ne-au primit cu brațele deschise, din nefericire am purtat ghinion echipei din localitate care a pierdut meciul, dar a fost o altă experiență frumoasă de care ne-am bucurat.

De departe, cel mai mare număr de susținători și cea mai frumoasă organizare a fost în episodul al treilea unde a trebuit să mergem în orașul Dolhasca. Experiența pe care am trăit-o la Dolhasca a fost unică pentru Liga a IV-a, la meci am fost primiți bine încă de la intrarea pe stadion, iar înăuntru ne-au așteptat o serie de surprize, cei din cadrul echipei s-au organizat ca pentru un eveniment important plasând printre spectatori un întreg ”arsenal” de fumigene. Spectacol nu a fost doar în tribună ci și în teren, unde CSO Siretul Dolhasca a întors scorul de pe tabelă de la 0-3 la 4-3.

În cel de al patrulea episod am ajuns la Grămești, primul meci de Liga a V-a din această ediție, însă ceea ce am văzut aici este un exemplu pentru cluburi chiar și de Liga a II-a, respectul și fair-play-ul jucătorilor ne-au impresionat, fiind prezente la ambele echipe cu toate că era un derby local. De asemenea, am avut ocazia să vedem tineri talentați care ar putea într-o bună zi să facă pasul spre o ligă superioară.

Vrem să cunoaștem alți oameni din județ pasionați de fotbal, iar tu ești cel care decide unde vom ajunge!

Comments (20)

 1. Finaga Petrica

  Somuzul Falticeni

 2. Viitorul negostina

 3. Viitorul Negostina

 4. Silva udesti

 5. Silva Udeşti

 6. Pantea Denisa

  Silva Udeşti

 7. Silva Udesti

 8. Silva udesti

 9. Viitorul Negostina

 10. Viitorul Negostina

 11. Viitorul Negostina

 12. Viitorul Negostina

 13. Eduardgafencu

  Viitorul negostina

 14. Schipor Ecaterina

  Viitorul Negostina

 15. Alin muntean

  Silva udesti

 16. Ciutac Gabriela

  Silva udesti

 17. Ionut cutic

  Silva Hudesti

 18. Nichita mihai

  Silva Udesti

 19. Tabita Elena

  Silva Udesti

 20. Funaru Ionut

  Silva Udesti

Leave a Reply